jueves, 23 de mayo de 2013

CONCURS DE LOGOS!!!!


LES BASES

Objecte: El concurs servirà al grup Bruixes de barri per a obtenir un logo. Aquest serà la marca identificativa que acompanyarà tots els seus actes, publicacions, difusions, etc.

Presentació de les obres:
Mides: 20x30
Format: JPG i TIF

Contingut:
El disseny s’haurà de presentar en dos formats. En un anirà el logo sol i a l’altra anirà acompanyat de “Bruixes de barri” a la part inferior del disseny.

El disseny ha de tenir en compte que es pot reproduir en programes de mida A5, en roll-up’s, sobres, i com a fons de cartells de mida A3 i en formats molt reduïts. Es valorarà la possibilitats d’utilitzar-los en els màxims formats possibles.

Qui es pot presentar: Aquest concurs va dirigit a persones majors de 16 anys.

Jurat: El jurat estarà integrat per membres de Bruixes de Barri (que no seran les mateixes persones que rebran les propostes per mail).
El jurat es reserva el dret de deixar fora de concurs les obres que no acompleixin els requisits exigits en aquestes bases i descartarà les propostes que incloguin continguts racistes, sexistes, homòfobs o que vulnerin els drets de les persones.
El jurat es reserva el dret de deixar el premi desert si la qualitat de les obres no és la desitjada.

Premi: El guanyador del disseny rebrà un lot de productes de La Chinata (oleoteca) i de Racó dels Retalls (Teniu la foto al facebook)

Termini i presentació de les obres: El termini de presentació és del 19 de maig al 7 de juny de 2013. Al correu electrònic de  bruixesdebarri@gmail.com

El correu ha d’anar acompanyat de:
Nom i cognoms, numero de telèfon.


 Som bruixes, no acceptem suborns ;)

No hay comentarios:

Publicar un comentario