sábado, 4 de mayo de 2013

...l'origen del nom...

En el procés de consolidació del grup de dones, totes compartim la idea que ens cal un nom que ens identifiqui, que digui quelcom de nosaltres, un nom amb que puguem firmar totes aquelles accions, activitats i actes que desenvolupem... Després d'un llarg i distes debat..vam decidir-nos per la proposta de “Bruixes de Barri” que també dona nom aquest blog. 

Les bruixes han sigut personatges que sovint han estat rebutjades per la societat de forma incomprensible, ja que tothom que n’ha conegut alguna diu que son extraordinàriament meravelloses. Les persones que han tingut l’oportunitat de conèixer una bruixa coincideixen en la seva descripció: son dones sàvies, amb inquietuds i amb ments critiques i revolucionaries que les han convertit en dones inconformistes, dones lluitadores, dones transformadores, veritables artistes socials. 

Nosaltres, també amb inquietuds, ens sentim identificades amb les dones bruixes. I sota el nom de Bruixes de Barri, expressant les nostres idees, fent debats , elaborant propostes alcem la veu per dir que cal treballar plegades, que cal crear espais compartits que ofereixin relacions d’igualtat que esdevinguin espais d’aprenentatge col•lectiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario