martes, 2 de julio de 2013

Acte de presentació



El passat dimecres, 26 de Juny, vam celebrar l'acte de presentació oficial de Bruixes de Barri. El casal de Barri EAMP, situat a la plaça Carme Monturiol acollia la celebració d'un Akelarre ben diferent. Així doncs, en la trobada de Bruixes de Barri vam poder escoltar a l’antropòloga Laura Macaya que ens va parlar de les bruixes i la seva historia, també vam tenir l'oportunitat de conèixer al Jofre, guanyador del concurs de logos que vam organitzar durant el mes de Maig. 

Entre màgia, remeis casolans, creativitat, esperit crític i solidaritat ens retrobàvem un cop més creant un espai de relació i participació social. Un espai únic que compartim algunes dones del barri, i que cada cop volem fer més gran i comptar amb la participació de totes vosaltres.....dones i bruixes!!!!!



Ara, ben entrat l’estiu, és el moment de recuperar energies, per quan arribi el Setembre poder trobar-nos de nou i seguir avançant.

A totes les que heu fet possible aquest projecte, moltíssimes gràcies!!!! A totes les que el vulgueu fer possible, us esperem a la pròxima Akelarre.




3 comentarios:

  1. Hola,
    M'agradaria contactar amb vosaltres i potser participar a Bruixes de Barri. Teniu alguna adreça de contacte?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. bruixesdebarri@gmail.com

      Avui ens podràs trobar al CC. La Farinera del Clot, a les 19h.
      Fins aviat!!

      Eliminar
  2. Hola,
    M'agradaria contactar amb vosaltres i potser participar a Bruixes de Barri. Teniu alguna adreça de contacte?

    ResponderEliminar