jueves, 28 de noviembre de 2013

25N Dia Internacional Contra la Violnecia vers les Dones


El passat dilluns 25 de Novembre es va celebrar el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. A Barcelona es va convocar una manifestació unitària i les Bruixes de Barri no hi volíem faltar. Després de reivindicar una Festa Major lliure de sexisme, ahir ens reuníem a l’emblemàtica font de Canaletes i tornàvem a alçar la veu per a mostrar el nostre rebuig a la violència.
Sota unes enormes lletres que construïen la frase “NO ÉS NO” avançàvem convençudes i fermes cap a un món lliure de violència. I mirant al nostre voltant ens adonàrem ràpidament que no caminem soles... sinó que ho fem de la mà de moltes companyes i companys, que igual que nosaltres, volen transformar el món.
 Prou violència! Prou repressió!
“Trenquem, amb les nostres accions directes, el silenci que durant tants anys ha legitimat actituds masclistes i intolerables, i proposem en veu alta alternatives per construir entre totes i tots una societat més igualitària, i en definitiva una societat més lliure. Volem evidenciar que és una situació actual, que per molt que ens vulguin fer creure que forma part del passat, la violència masclista segueix sent un monstre del present, que manté encara avui dia a moltes dones, nens i nenes preses de les seves pròpies vides. I es per això que volem caminar juntes cap a un futur sense violència.”
Bruixes de Barri. 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario