martes, 26 de noviembre de 2013

Participació a la Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa

La curta trajectòria de Bruixes de Barri no ens ha permès esta en l'organització de la Festa Major (FM) del Clot-Camp de l’Arpa, però la nostra il·lusió per començar a ser presents en els espais de barri ens ha empès a participar en alguns actes de la FM:
Acció silenciosa “Volem una FM lliure de sexisme”: Amb l’objectiu d’evitar actituds que vulnerin directament els drets de les persones i per tal d’impactar en la població més jove, ens plantegem un nou model d’activitat. Hem elaborat uns cartells amb unes frases que reivindiquen l’equitat de gènere i les hem enganxat a les diferents barres dels concerts de la FM.  Hem contat amb la col·laboració de La Pinya (Coordinadora de Joves), les entitats organitzadores de les Barrakes Joves, la Federació d’Entitats Clot-Camp de l’Arpa i l’organització de Rock ‘n Clot.
Torneig de Futbol Intercultural: Emmarcat dins del Festival de Jocs Tradicionals “Què t’hi jugues?” s’ha realitzat el II Torneig de Futbol Intercultural. Les Bruixes de Barri vam participar-hi formant un equip. Vam ser l’únic equip femení cosa que va crear força expectació.
Fira Boja: vam ser presents a la fira d’entitats que es celebra des de ja fa anys a la FM del Clot-Camp de l’Arpa. Al costat de Dones i Comunitat vam muntar la nostra paradeta i vam estar tot el matí explicant el nostre projecte a les persones que estaven interessades, que van ser moltes!!


A continuació us posem unes fotografies dels actes.

Fira Boja
Concert Jove de La Pinya
II Torneig de Futbol Intercultural

No hay comentarios:

Publicar un comentario